Hozzávalók:
Leves:
Fodroskel chips:
Elkészítése:
A felmelegített kókuszzsíron megdinszteljük a kockázott hagymát, majd rátesszük a vastag levélnyéltől megtisztított és vékonyra szelt kelleveleket, kockára vágott édesburgonyát, majd fűszerezés után felöntjük az alaplével.
Beletesszük a nagyobb darabokra vágott kesudiót, a lime levet és puhára főzzük kb 20 perc alatt.
Botmixerrel pürésítjük, kellevél csipsszel és tejföllel tálaljuk.
Kellevél csipsz: a astag levélnyélről levágjuk a vékonyabb részt, nagyobb darabokra tépkedjük, ráöntjük az olajat sózzuk és egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Előmelegített sütőben, 150 fokon kb 9 percig szárítjuk, majd megforgatjuk és 6 perc után kivesszük a sütőből. Akkor jó, ha zörög. Nem baj ha kissé megbarnul, csak ne égjen meg!