Hozzávalók:
Elkészítése:
A száraz hozzávalókat egy tálba mérjük (a csoki kivételével) és elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat és a margarint.
A tésztát összegyúrjuk, majd beledolgozzuk a csokit is. Folpackba csomagolva hűtőbe teszük minimum 1 órára, de akár egy éjszakára is.
A jól lehűtött tésztából diónyi gombócokat készítünk, majd sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk kicsit távolabb egymástól.
Ha megvagyunk a formázàssal, akkor minden gombóc tetejét megnyomkodjuk picit egy kávéspohár aljával, hogy kicsit laposabbak legyenek.
180 fokra előmelegített sütőben kb 8-10 perc alatt megsütjük. Amikor kivesszük még puhák a kekszek, de ahogy hűlnek úgy keményednek meg.
Citromhéjjal, citromlével ízesíthetjük még illetve egy kis vanília őrleménnyel.