Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy tálba kimérjük a kókuszlisztet, a tápiókát, a szezámlisztet, a darált diót, konjaklisztet, a szódabikarbónát és a gyömbért, félretesszük.
Egy másik edénybe kimérjük a folyékony alapanyagokat és ezeket habverővel jól összekeverjük. A lisztkeverékünkhöz hozzáöntjük a folyadékot és kézzel alaposan összegyúrjuk.
Hűtőbe tesszük fél órára.
A lehűlt tésztát egy tápiókaliszttel megszórt deszkára tesszük és fél cm vastagságra nyújtjuk. Kb 2-2,5 cm átmérőjű kiszúróval kiszaggatjuk, sütipecséttel mintát nyomunk rájuk.
180 fokra előmelegített sütőben, kb 8-10 perc alatt megsütjük. Kb 40 db keksz lesz belőle.
Mézes keksz, akár gasztó ajándék is lehet.