Hozzávalók:
Elkészítése:
Az oldalast sózzuk és borsozzuk.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, belerakjuk az oldalasokat és minden oldalára kérget sütünk, majd vizet öntünk alá, rábobjuk a rozmaring ágakat és megpároljuk.
Ha megpuhult az oldalas, akkor zsírjára sütjük.
Amíg sül az oldalas elkészítjük a burgonyapürét és a majonézes kukoricasalátát.
A burgonyát tisztítás után karikára vágjuk és bő, sós vízben megfőzzük. Ha megfőtt, akkor leszűrjük és még melegen áttörjük. Hozzáadjuk a tejet, a vajat, sót, a szerecsendiót és habosra keverjük.
Egy tálba önjük a lecsepegtetett kukoricát, csipet sót szórunk rá, ráöntjük a majonézet és összekeverjük, majd felhasználásig hűtőbe tesszük.
Ha mindennel elkészültünk együtt tálaljuk a húst a köretekkel.