Hozzávalók:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítése:
A burgonyákat enyhén sós vízben nemegészen készre főzzük, lehűtjük de nem héjazzuk le. Keresztben kettévágjuk és a belsejüket kivájjuk.
A gombafejeket lehéjazzuk, kitörjük a tönköket, amiket apró kockákra vágunk.
A kaliforniai paprikákat keresztben kettévágjuk, a csumákat kiszedjük, szárat levágjuk és az így előkészített zöldségeket egy kikent tepsire sorakoztatjuk.
A töltelékhez a hozzávalókat apróra vágjuk, hozzáadjuk a burgonya belsejét és a gomba tönkjeit, sózzuk, borsozzuk és belekanalazzuk a zöldségekbe.
190 fokra előmelegített sütőben nagyjából 20-22 percig sütjük, majd kivesszük a sütőből, elosztjuk rajtuk a reszelt sajtot és visszatesszük még kb 10 percre, hogy a sajt rájuk piruljon!
Friss kenyérrel és savanyúsággal tálaljuk!
Jó étvágyat kívánok!