Hozzávalók:
Öntethez:
Elkészítése:
A burgonyákat sós vízben megfőzzük, majd lehűtjük, lehéjazzuk és ízlés szerint kockára vagy karikára vágjuk.
A tojásokat szintén megfőzzük, majd azokat is lehűtjük és feldaraboljuk.
A lilahagymákat felkockázzuk, a csemegehagymát pedig karikázzuk.
Az öntethez egy keverőtálba tesszük a hozzávalókat és (kézi keverővel vagy turmixxal) jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a burgonyához.
Beletesszük a tojást és a hagymákat és óvatosan, nehogy a főtt burgonya összetörjön, így együtt mindent összekeverünk, átforgatjuk.
A tetejét főtt tojással és némi zölddel díszíthetjük és hűtőszekrényben téve hagyjuk míg teljesen ki nem hűl, hogy az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat kívánok!