Hozzávalók:
Elkészítése:
A húsokat megmossuk, szárazra töröljük. Sóval-borssal fűszerezzük. Egy serpenyőben kevés olívaolajon mindegyik oldalát átsütjük és félretesszük.
A diót aprítóba tesszük, majd száraz serpenyőben pirítani kezdjük. A gombát és a hagymát szintén aprítjuk és a dióhoz keverjük.
Kiterítünk egy folpack darabot, amire 3 rétegben elhelyezzük a sonkát.
A sonkára kerül a gombás-diós keverék is, majd a hús, amit előtte jól átkenünk a mustárral. A folpack segítségével feltekerjük és 10 percre a fagyasztóba tesszük.
Kinyújtjuk a tésztát, ezt szintén folpackra tesszük. A fagyasztóból kivesszük a húst, leszedjük óvatosan a folpackot. Rátesszük a tésztára, majd a folpack segítségével beburkoljuk a húst.
A maradék tésztából kiszúró segítségével készíthetünk díszeket a tésztára. Tojássárgájával megkenjük és 200 fokon kb 30-40 percig sütjük.