Hozzávalók:
Elkészítése:
A burgonyát enyhén sós vízben félpuhára főzzük, lehűtjük és hámozzuk és kettévágjuk.
Az almákat megtisztítjuk, félbe vágjuk, a hagymákat, a banánokat és a gombákat lehéjazzuk.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
Mindent egy tepsibe rakunk, rájuk locsoljuk az olíva olajat, rászórjuk a fűszert és kissé átforgatjuk.
A forró sütőbe téve egyszer-kétszer átfordítva kb 25 perc alatt megsütjük.
Frissen sültekhez vagy csak egy szósszal fogyasztva még melegen tálaljuk.
Jómagam második fogásként a húslevesből kivett főtt húst pici zsiradékon hirtelen megpirítottam és főtt rizst kínáltam mellé.
Jó étvágyat kívánok.
Süthetünk még fokhagymát, spárgát, cukkinit, sárgarépát, kelbimbót, körtét, ananászt és számtalanféle kedvencet! :)