Tejszínes eper torta

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Tejszínes eper torta

Hozzávalók:

  • 12 tojás
  • 12 dkg por cukor
  • 12 dkg liszt
  • 5 dl hullala tejszín
  • 1 dobozos eper befőtt
  • 1 vanília puding por
  • 1 eper ízű boleró por
  • 2 csepp piros ételszínezék

Elkészítése:
A 12 tojásból piskótát sütünk!!
Majd ha kihűlt három lapba vágjuk!
Akinek nem megy az sütheti külön külön is a piskótát 4-4 tojásosból!! Így könnyebb lesz vele dolgozni!!
Ha a piskótánk három lapba van akkor már az előre sütő papírra rajzolt playboy nyuszinkat rá helyezzük a piskóta lapra és körbe vágjuk késsel,ezt tesszük a másik két piskóta lappal is!
Krém:
az eperről le öntsük a levet és adunk hozzá még egy dl-vizet,bele kavarjuk a vaníliás puding port és a boleró port,csomó mentesre kavarjuk,és jó sűrűre főzzük!! Eközben tejszínt habverővel jó keményre verjük!! majd egy negyed részébe két csepp étel színezéket rakunk! Meg töltsük a piskóta lapokat!
Az első lapot meg kenjük fehér tejszínhabbal majd eperdarabokat szórunk rá és a pudingos masszával meglocsoljuk! Majd a második piskóta lapot rá helyezzük és azt is ugyan így csináljuk! A HARMADIK PISKÓTA LAPOT PEDIG SIMA RÓZSASZÍN HABBAL VONJUK BE!!
Tetszés és fantázia szerint díszítsük!