Hozzávalók:
Elkészítése:
A finomlisztet elkeverjük a sütőporral, 1 csomag vaníliás cukorral, a sóval a, kristálycukorral , majd a zsírral és az egész tojásokkal is, majd j összegyúrjuk (ha szükséges adunk hozzá tejfölt is, hogy jól nyújtható tésztát kapjuk).
Elfelezzük a tésztát és az egyik felébe kakaóport gyúrunk, majd külön-külön kb fél centi vastagságúra nyújtjuk és tetszés szerinti formákra szaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
A fehér tészta tetejét a vaníliás cukorral meghintjük, majd előmelegített sütőben kb 10 – 12 perc alatt szép világosra sütjük mindkét tésztát.
Sütés után a kakaós tészta tetejét lekvárral megkenjük és a fehér tésztát ráhelyezzük.
Másnapra tökéletesen megpuhul.