Hozzávalók:
A krémhez:
Továbbá:
Elkészítése:
A gránátalmát felvágjuk, magjait kiszedjük és félretesszük.
A muffinformákat kapszlikkal kibéleljük, a sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A lisztet, a sütőport és a kakaóport keverőtálban összekeverjük. A puha margarint a tojást, az eritritet a baracklekvárt robotgéppel összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket, végül a gránátalma magocskákat is.
Muffin kapszlikba kanalazzuk és előmelegített 180 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Amíg sül a tejszínt habbá verjük, a mascarponét az eritritporral kihabosítjuk, végül a két krémet óvatosan összeverjük.
A krémet kihűlt muffinok tetejére halmozzuk egy sima csöves habzsák segítségével. Végül rozmaring ágacskákkal díszítjük, és egy kevés porcukorral, vagy poreritrittel megszórjuk.
Akár az ünnepi asztalon is megállja a helyét! Kezdők is bátran elkészíthetik!