Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát apróra vágom és egy serpenyőben a vajon megdinsztelem a fűszerekkel együtt. Hozzáadom a kockázott gyümölcsöket és addig párolom, amíg megpuhulnak.
A csirkemelleket (4 fél) két oldalról bevagdosom, hogy egy nagyobb összefüggő szeletet kapjak. Klopfolóval kilapogatom és sózom, borsozom. A közben elkészült gyümölcsökhöz hozzáadom a diót, morzsát és annyi húslevest, amitől kenhető, nem túl kemény masszát kapunk.
A csirkemell szeleteket bevonjuk a töltelékkel, majd felcsavarjuk és bacon szeletekkel bevonjuk. Én fóliába tekertem a húsokat és 1 órára a hűtőbe tettem, de ez akár el is hagyható.
Serpenyőben vajat hevítek kevés olajat is adok mellé és a hústekercsek mindegyik oldalát megpirítom.
Előmelegített sütőben sütöm készre 190 fokon kb 35-40 percig.
Szeletelve tálalom.