Hozzávalók:
Elkészítése:
Kevés olajon megpirítunk 2 fej apróra vágott hagymát, felcsíkozott paprikát és kacsamellet.
Jól összesütjük, majd a zúzott fokhagymát, pár csepp szójaszószt, ízlés szerint kínai fűszerkeveréket és kevés vizet adunk hozzá, majd addig főzzük, ameddig puha lesz a hús.
Ezután az étkezési keményítőt elkeverünk kb 1 dl vízben, majd a húsra öntjük. Kicsit felforraljuk és kész is. A keményítőtől lesz sűrű, fényes szaftja.
A tésztát olajon, 1 fej vékonyra vágott hagymával, a répával és a csíkokra vágott káposztával megpirítjuk. Ezután kevés vizet öntünk rá. Sóval, szójaszósszal ízesítjük.
A tésztát úgy főzzük, hogy mindig csak annyi vizet adunk hozzá, hogy az megpuhuljon és ne maradjon leve