Hozzávalók:
Az alaphoz:
A krémhez:
A hempergetéshez:
Elkészítése:
Az alap hozzávalóit összegyúrjuk, a tejet apránként adagolva hozzá, a masszának könnyen gyúrhatónak, nyújthatónak kell lenni.
A pudingport az eritrittel édesített tejben sűrűre főzzük, kihűtjük. A puha vajat (margarint) robotgép segítségével kihabosítjuk, kanalanként hozzáadjuk a pudingot is, habosra kevertetjük, majd a citrom levével és lereszelt héjával ízesítjük.
A kekszes masszát 2 részre osztjuk, majd egyenként 2 alufólia között vékonyra nyújtjuk, megkenjük a krém felével, és szorosan feltekerjük, ugyanígy járunk el a másik tekerccsel is.
Alufóliába csomagolva pár órára a hűtőbe tesszük, majd a fóliából kibontva, kókuszreszelékben meghempergetjük és vékony szeletekre szelve kínáljuk.
Előnye, hogy akár hetekkel hamarabb is elkészíthető és a fagyasztóban eltartható, illetve akár váratlan vendég váró sütinek érdemes ilyet tartani a fagyasztóban, hiszen fagyosan lehet vékonyra szelni és szobahömérsékleten gyorsan kiolvad. További előnye, nem kell hozzá bekapcsolni a sütőt, ott a többi finomság készülhet!