Hozzávalók egy 31*31 cm-es nagy gáz tepsihez:
Tészta:
Krém:
Máz:
Elkésztése:
A száraz anyagokat összekeverjük. Hozzáadjuk a vajat, mézet, tojást és annyi tejfölt, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk.
4 részre osztjuk és egyenként kinyújtjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk és előmelegített 180 fokos sütőben megsütjük a lapokat kb 8-10 perc alatt.
A krémhez a lisztet, tojássrágákat és a cukrot egy edénybe mérjük, hozzáreszeljük a narancsok héját és csomómentesre keverjük a tejjel.
Felfőzzük, majd langyosra hűtjük. Amikor már csak langyos, akkor jól kihabosítjuk a vajjal.
A krémet 3 részre osztjuk és betöltjük vele a lapokat. Egy éjszakára hűvös helyre tesszük. Másnap a tejszínt a csokival összeolvasztjuk, majd bevonjuk vele a sütit és addig visszatesszük a hűtőbe, amíg a máz megdermed.