Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon kifőzzük, majd leszűrjük.
Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, majd fehéredésig sütjük rajta a húst. Amikor kifehéredett a hús, akkor hozzáadjuk a sót, borsot, kurkumát és a paprikát, majd összekeverjük.
Kevés vízzel felengedjük (kb 0,5 dl) és addig főzzük, amíg elfövi a vizet.
Ekkor hozzáadjuk a fokhagymát és elkeverjük. Hozzáadjuk a tejfölt és a tejszínt, majd elkeverjük és összeforraljuk az egészet.
Kevés ragut teszünk egy jénaiba, majd erre egy réteg tésztát. Addig folytatjuk a rétegzett, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejét raguval zárjuk. Ezt szórjuk meg sajttal, majd szeletelt baconnal és tegyük rá a paradicsomot.
200 fokos sütőben süssük kb 30 percig.