Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst enyhén klopfoljuk, megszórjuk sóval és frissen őrölt borssal.
A zsemlemorzsát összekeverjük a fokhagymaporral, a parmezánnal, a citromhéjjal meg a petrezselyemzölddel.
A tojásokat felverjük, sózzuk, borsózzuk.
A hússzeleteket lisztbe, tojásba, végül és a fűszeres zsemlemorzsába forgatjuk.
Az olajat felforrósítjuk, majd a forró olajban szép aranybarnára sütjük a húsokat. A hőfokot mérsékeljük majd alatta, nehogy megégjenek a húsok és jól át tudjanak sülni.
Tálaláskor adhatunk mellé sült burgonyát, párolt zöldségeket és citromgerezdeket.
A gremolata egy olasz fűszerkeverék, mely reszelt citromhéjból, áttört fokhagymából, apróra vágott petrezselyemzöldből és sóból áll, mely friss, citrusos ízt kölcsönöz az ételnek.