Hozzávalók:
Töltelék:
Elkészítése:
A combot felszeleteljük, kiklopfoljuk és mind a két oldalát besózzuk, borsozzuk.
Kevés zsiradékon elősütjük pár percig mind a két oldalát. Ha mind kisült akkor egy tepsibe letesszük egymás mellé őket. A töltelékhez a szalonnát és a gombát, vöröshagymát is apró darabokra vágjuk.
Egy serpenyőbe tesszük őket és összesütjük. A zsemléket előre beáztatjuk egy kevés tejbe, majd mikor a gombás keverék összesült kinyomkodjuk és hozzáadjuk a gombához. Levesszük a tűzről és hagyjuk, hogy langyosra hűljön, hogy ne rántsa össze a tojásokat ha belekeverjük.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ezt a tölteléket ráhalmozzuk a húsokra,kevés vizet öntünk alá, majd alufóliával letakarjuk. 180-200 fokos sütőben 45 percig sütjük, majd levesszük róla a fóliát és megszórjuk reszelt sajttal.
Visszatoljuk a sütőbe és szép pirosra sütjük.
Köret: kukoricás rizs, majonézes kukorica és sült krumpli, de bármi más jó hozzá.