Hozzávalók:
Tésztához:
Krém:
Máz:
Elkészítés:
A tojást nagyon habosra keverem a cukorral, és a vaníliás cukorral, majd beleszitálom a sütőporos kakaós lisztet.
3 egyforma lapot sütök belőle 30×22 cm-es tepsiben, 10 perc a sütési idő tepsinként.
Félre teszem hűlni, addig elkészítem a krémet, a pudingport, a cukrot felfőzöm a tejben, hozzáteszem az aromát, és hűlni hagyom, a margarint, a cukrot és a kakaóport habosra keverem, majd a kihűlt pudinggal összeturmixolom, hogy jó krémes legyen. Az alsó lapra rákenem, és hűtőbe teszem.
Elkészítem a tejszínt. A zselatint felmelegítem, és a felvert tejszínhabba keverem, a krémre ráteszem a középső lapot, arra kenem a tejszínt, végül az utolsó lapot is ráteszem, jól lenyomkodom.
A csokit megolvasztom, belekeverem az olajat, és rákenem az utolsó lapra, 2 kanálnyit félre teszek, és ha már megdermedt egy kicsit a tetején, a többi csokit rácsorgatom. Pár órára hűtőbe teszem.