Hozzávalók:
Az omlós tésztához:
A torta forma kikenéséhez (26 cm):
A szóráshoz:
A túrókrémhez:
Ezenkívül:
Elkészítése:
A lisztet a munkalapra szitáljuk és mélyedést nyomunk bele,a tojást hozzáadjuk. A vajat darabokban a liszt közepébe tesszük,a cukrot és a vaníliás cukrot bele szórjuk. Az egészet sima tésztává dolgozzuk.A tésztát fóliában legalább 1 órára hűtőbe tesszük. A tésztát tortaforma nagyságának megfelelően kinyújtjuk. A kivajazott és a morzsával megszórt formába tesszük és a tészta peremét megemeljük. A felezett barackokat lecsepegtetjük és a tésztán elrendezzük. A tojásokat a cukorral,citromaromával habosra felverjük. Először a túrót,majd az átszitált pudingport,végül a tejet keverjük hozzá. A túrómasszát a tésztára terítjük és kisütjük 180 fokon. A kisült tésztát vegyük ki a sütőből és egy rácson hűtsük ki. Vegyük ki a formából és helyezzük el egy tálcán. Díszítsük a tortát citromkarikákkal és levelekkel. Hintsük meg porcukorral és tálalásig tegyük hűtőszekrénybe.