Hozzávalók:
Elkészítés:
A húst felkockázzuk, a hagymát kevés olajon megdinszteljük, pirospaprikázzuk, rárakjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. Ekkor vizet lehet rá önteni egy keveset, sózni,borsozni is csak ez után lehet. Mikor már pörkölt lett belőle, felöntjük vízzel, újra ízlés szerint fűszerezzük, és hozzáadjuk a kockára vágott krumplit, és a karikára vágott répát. Ezeket nagyjából puhára főzzük és mielőtt teljesen megfőnének, hozzáadjuk az üveges zöldbabot (ez előre főzött, így nem kell főzni). Miközben összefő az étel, elkészítjük a tejfölös rántást. Hozzáadjuk a leveshez, és pár percig bugyogni hagyjuk. 3 evőkanál ecettel savanyítjuk, ha már nem forr. (A forrásban lévő tejfölös lét összehúzhatja az ecet.)
Jó étvágyat!