Hozzávalók:
Elkészítése:
Piskóta tészta: 4 db tojást 15 dkg porcukorral habosra keverünk(a fehérjét külön felverni) Közben hozzáadunk 3 ek vizet,majd 9 dkg lisztet késhegynyi sütőport s végül a felvert fehérjét. Összekeverjük. Nagy tortaformában megsütjük.
A kihűlt tésztára bármilyen nyers vagy konzerv gyümölcsöt teszünk sűrűn. (A gyümölcsöt csepegtessük le!)
Felsőrész:2 pohár joghurtot elkeverünk 15 dkg cukorral közben 2 pohár tejszínt (kb 3 dl) kemény habbá verünk majd a kettőt összekeverjük, ezután 8 ek gyümölcslevet pici rumkivonatot 2 ek zselatint 1/2 dl vízzel elkeverünk és forráspontig melegítjük, majd a joghurtos tejszínes keverékhez öntjük. Az így elkészített keveréket óvatosan a gyümölccsel megrakott tésztára öntjük és hűtőbe tesszük. Kb 1 óra múlva a tetejét is díszíthetjük gyümölccsel.