Hozzávalók:
Elkészítése:
A 3db tojást szétválasszuk. Külön a sárgáját,és nagyobb tálba a fehérjét. A fehérjét kézi mixerrel addig verjük, ameddig teljesen kemény habot nem kapunk. Lassabb fokozatra állítjuk a mixert, és folyamatos keverés mellett hozzá adjuk a 3evőkanál kristálycukrot, majd a tojás sárgáját, és végül a 3evőkanál lisztet,2 evőkanál kakaóport és a fél csomag sütőport.
Ha ez kész, akkor a masszát kivajazott tortaformába öntjük, és tűpróbáig sütjük!
Puding:
A fél liter tejnek körülbelül a negyedével kikeverjük a pudingport és 3 kanál cukrot rakunk bele.
A maradék tejet felforraljuk, majd forrás közben hozzáadjuk a kikevert pudingport.
Ha ez kész van, akkor a kihűlt süteménytésztára öntjük, és kivivel díszítjük!