Hozzávalók:
Besamelhez:
Tetejére:
Elkészítése:
Apróra vágott vöröshagymával megpároljuk a darált húst, melyet befűszerezünk. Hozzáadjuk az előkészített gombát.Ha megpuhult, félre tesszük, és elkészítünk egy besamel mártást, amely világos vajas rántás forró tejjel felengedve, sóval, borssal, szerecsendióval. Miután kész hűvös helyen pihentetjük. Őzgerinc formát zsírral kikenjük, kibéleljük az előre szeletekre vágott sonkával. A sonkára helyezzük a gombás darált húsos ragut. A darált húsos ragura ráhelyezzük az előzőleg megfőzött brokkolit. A brokkolira ráöntjük a kész pihentetett besamellt és a reszelt sajtot. Előmelegített sütőben addig sütjük míg a sajt kissé meg nem pirult rajta. Köretként szalmaburgonyát, és kockaburgonyát találunk.