Hozzávalók egy 28 cm-es tortaformához vagy 21*37 cm-es tepsihez:
Csokis laphoz:
Vaníliás laphoz:
Fehér laphoz:
Krémhez:
Bevonáshoz:
Elkészítése:
A lapokat külön-külön készítjük el. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a csokishoz a csokis pudingport, a vaníliáshoz a vaníliás pudingport por alakban, a fehér laphoz pedig a keményítőt keverjük hozzá. 180 fokra melegített sütőben kb 15-20 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük a lapokat.
A tojássárgákhoz adjuk hozzá a cukrot, majd egy kevés tejjel és a liszttel keverjük csomómentesre a masszát, majd öntsük fel a maradék tejjel és főzzük sűrűre. Még fottón keverjük bele a kakaóport, keverjük el teljesen, majd folpackkal letakarva hűtsük ki.
A kihűlt kakaós krémet jól habosítsuk ki a vajjal. A jól lehűtött tejszínt verjük fel keményre.
Csokis lap, kakaós krém fele, hab fele, vaníliás lap, maradék csokis krém és a maradék hab. Végül a fehér lappal zárjuk.
Körben és a tetejét is bevonjuk a felvert tejszínnel, majd pár órára hűtőbe tesszük.