Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kevés sóval kemény habot verünk.
A tojássárgákat a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk az olajat, majd a lisztet és a sütőport is. Belekeverjük óvatosan a felvert tojásfehérjét.
A tepsibe kanalazzuk a tészta felét, a másik felébe belekeverjük a kakaóport, majd a sárga tészta tetejére kanalazzuk és picit összekeverjük.
200 fokos sütőben kb 25 perc alatt készre sütjük, majd kihűtjük.
A pudingport, a lisztet és a cukrot a meggylével jól kikavarjuk, majd felfőzzük. Ha kihűlt, belekeverjük a margarint és jól kihabosítjuk.
A tésztára habzsákkal kis halmokat nyomunk a krémből és mindegyik tetejére egy szem meggyet teszünk. A csokit megolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat és a meggy tetejére csorgatjuk.
Jó étvágyat!