Hozzávalók:
Tészta:
Feltét:
Mártás:
Elkészítése:
Az élesztőt a cukorral és langyos vízzel felfuttatjuk, majd a liszttel az étolajjal, sóval jól kidolgozzuk és félretesszük kb fél órára kelni.
A csirkemellet csíkokra vágjuk befűszerezzük és kevés olajon megpirítjuk.
A zöldségeket felkockázzuk és félretesszük.
A tejfölt a majonézzel cukorral, sóval, borssal, petrezselyemzölddel összekeverjük.
Ha a tészta megkelt, kör alakúra és kb 1 cm vastagságúra nyújtjuk, majd egy nagyobb, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Rákenjük a mártást, rátesszük a megsült csirkemellet, a kockára vágott zöldségeket, legvégén ráreszeljük a sajtot.
Kb fél óra alatt 200 fokos sütőbe készre sütjük.