Hozzávalók:
Elkészítése:
Első lépésként megtisztítjuk az édesburgonyákat, majd egy késsel félbe vágjuk és villával kellően megszúrkáljuk. Ezt követően bekenjuk kacsazsírral és egy tepsibe helyezzük a burgonyákat nagyjából 40-50 percre 200 fokra.
Ez idő alatt elkészítjük a pulykaragut. Kacsazsíron megpirítjuk az aprított lilahagymát, majd hozzáteszünk egy nagyobb fej paradicsomot. Ezután hozzáadjuk a pulykahúst, amelyet sózunk, borsozunk, megszórjuk pirospaprikával, majorannával, curryvel és teszünk bele egy kevés bazsalikom levelet.
Miután elkészült a ragu és a burgonyák is kellően megpuhultak egy villa segítségével összenyomkodjuk a batáta belsejét, ha soknak érezzük szedünk ki belőle, hogy kellő mennyiségű tölteléknek legyen helye.
Megtöltjük a pulykaraguval, ráhelyezzük a tejfölt és a sajt szeleteket.
Miután ezzel megvagyunk, visszahelyezzük a sütőbe nagyjából 10-15 percre, amíg a sajt rá nem olvad és teljesen el nem készül.