Hozzávalók:
Elkészítése:
Felolvasztottam a csokoládét. A tejszínt kiöntöttem egy tálba és az olvasztott csokit belecsorgatva összekevertem, kevés rummal ízesítettem.
A kekszet összetörtem (nem daráltam), hozzáadtam a 2 ek cukrot, a 3 ek tejet és mindezt összekevertem.
A 3 ek cukrot egy edényben felolvasztottam, karamellizáltam, majd a forró karamellt egy sütőpapírra öntöttem, kanállal vékonyra szétkentem és miután kihűlt, összetörtem.
Ezeket az finomságokat pedig egy pohárba rétegeztem: kekszmorzsa, krém, kekszmorzsa, újra krém ,majd a tetejére bőségesen tettem összetört karamellt. Isteni finom lett!
Tömény édesség, ezért kicsi adagokat készítsünk. Nekem ez a mennyiség 4 pohár desszerthez volt elég (2 dl-es poharak).