Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
Tészta:
Krém:
Habhoz:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit dolgozzuk összes és osszuk két részre.
Nyújtsuk ki tepsi méretűre, majd sütőpapírral fedett tepsi hátán 200 fokon süssük kb 5-6 percig. A másik lapot is süssük meg.
A krémhez a pudingport keverjük össze a liszttel és a vukrokkal, majd adjuk hozzá a tojássárgákat és lassan adagolva, folyamatos kevergetés mellett a tejet. Főzzük sűrűre, majd hűtsük ki.
A margarint adjuk hozzá a pudinghoz éa habosítsuk ki. A jól begűtött tejszínt verjük kemény habbá.
Az egyik lapot tegyük egy tálcára, kenjük rá a sárga krémet, erre tegyük a felvert tejszínhabot, majd helyezzük rá a másik lapot.
Hagyjuk állni legalább egy éjszakát, különben nem fogjuk tudni szépen szeletelni.