Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst nagyobb kockákra vágtam.
A felaprított hagymát megfonnyasztottam az olajon, hozzátettem a húst és nagy lángon pirítottam néhány percig.
Aztán megszórtam pirospaprikával, hozzáadtam az áttört fokhagymát, a babérlevelet és a köménymagot, majd mérsékelt tűzön, fedő alatt, saját levében puhára pároltam (ha elfőtte a levét, pótoljuk vízzel).
Amikor a hús puha lett, hozzáadtam a kockára vágott krumplit, a zöldbabot, karikára szelt répákat, felengedtem 2-3 l vízzel (amennyi levest szeretnénk), a tárkonnyal és puhára főztem mindent.
Ezután a liszttel elkevert tejföllel behabartam a levest. Végül csipetkét készítettem, a nálunk elmaradhatatlan nagytésztával!
Jó étvágyat hozzá!