Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon főzzük meg, majd szűrjük le.
A húst vágjuk kockákra. A hagymákat hámozzuk meg, majd a megmosott gombával együtt aprítsuk fel.
Egy nagy serpenyőben forrósítsunk olajat, majd pirítsuk meg rajta a húst. Ha már szép piros, akkor szedjük ki és tegyük félre.
A serpenyőbe, ha szükséges, öntsünk kevés olajat, adjuk hozzá a vajat, majd dinszteljük meg rajta a vöröshagymát. Ekkor adjuk hozzá a gombát és addig pirítsuk, amíg összeesik és a leve elfő. Ekkor adjuk hozzá a felaprított fokhagymát és kicsit ezzel is pirítsuk.
Öntsük fel a tejszínnel és tegyük bele a húst is. Tegyük hozzá a felparított petrezselyemzöldet és keverjük el. Kb 10 percig forrljuk együtt. Közben sózzuk, borsozzuk és adjuk hozzá a szerecsendiót is.
Ekkor beletesszük a tésztát, összekeverjük, majd fedővel lefedjük és 10 percig állni hagyjuk, majd tálaljuk.