Hozzávalók:
A csésze 2 dl-es.
Elkészítése:
Először a száraz hozzávalókat tedd egy tálba és keverd össze.
Keverd össze a folyékony összetevőket egy másik tálban. Ezután a szárazhoz keverd hozzá a nedves hozzávalókat és az egészet keverd finoman össze.
Egy sütőpapírral bélelt vagy kikent lisztezett, nagy tepsibe öntsd bele a keveréket. 180 fokra előmelegített sütőben süsd készre. Ez kb 25-35 perc. Tűvel könnyen tudod ellenőrizni átsült-e a tésztád.
Ha szeretnéd, kedvedre díszítheted tejszínhabbal, sziruppal, pörkölt mandulával, dióval.
Ez a citromos sütemény a jógások körében a Gyertyafényes Karácsonyi jógagyakorláson hatalmas siker volt – többen jelezték akik sok éve fogyasztják a süteményeimet, hogy ez az első 3 – ban benne van:)
A recept alapvetően nagyon egyszerű, mert nem kell külön krémet készíteni mégis csodás az eredmény és senkinek nem hiányzik belőle a krém.
A recept könnyedén elkészíthető tortaformában is – a mennyiség egy nagyméretű szögletes tepsi vagy nagyméretű tortaformára van.