Hozzávalók:
Bundához:
Elkészítése:
A megtisztított csirkemellet vékony csíkokra vagy darabokra vágjuk. Kicsit lecsepegtetjük és megszórjuk kb 1 csapott kk sóval és egy nagy csipet őrölt borssal.
Kicsit félretesszük.
Az olajat egy edényben felforrósítjuk.
Egy másik tálkában a tojásokat a sóval, a zúzott fokhagymával habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet és csomómentesre keverjük, majd kevés tejjel lazítjuk.
Beleforgatjuk a csirkedarabokat.
Ha már elég forró az olaj , akkor egy villával, egyesével kicsit lecsepegtetjük a hús darabokat és a forró olajba engedjük.
Pár perc alatt, közepestől kisebb lángon megsütjük.
Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.