Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
A csésze 2 dl-es.
A tésztához:
A krémhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tojást a cukorral habosra verjük, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk az olajat, a tejet, a darált diót, a réteslisztet, a sütőport és a vaníliás cukrot.
A tepsit zsiradékkal kikenjük, liszttel megszórunk, beleöntjük a tésztát és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük kb 25 perc alatt.
Közben elkészítjük a krémet: a tejhez hozzáadjuk a pudingpot és megfőzzük. Ha elkészült a puding, kihűtjük.
A vajat kihabosítjuk és ehhez a habos vajhoz adagoljuk hozzá apránként a pudingot folyamatos kevergetés mellett.
A tölteléket a megsült tészta tetejére kanalazzuk és elsimítjuk, majd díszítjük.