Hozzávalók egy 20*32 cm-es tepsihez:
Elkészítése:
A tepsit vékonyan kikenünk margarinnal és liszttel megszórjuk. A sütőt előmelegítjük180 fokra.
A lisztet egy tálba szitáljuk, majd elkeverjük benne a sütőport.
Egy másik tálban a cukrokat habosra keverjük a margarinnal, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Végül beleforgatjuk a sütőporos lisztet.
A massza 1/3- ad részét egy másik tálba rakjuk és a kakaóporral simára keverjük.
Az előkészített tepsibe simítjuk a világos tésztát, majd rákanalazzuk a kakaósat. Egy villával hullámokat húzva kicsit örvényesítjük.
180 fokon 30 perc alatt, hőlégkeveréssel megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.
Hagyjuk kihűlni, majd vékony szeletekre vághatjuk. Porcukrot szórhatunk a tetejére.