Hozzávalók:
Elkészítése:
Forraljuk fel a tejet, majd lassanként szórjuk bele a búzadarát, közben kavargassuk, hogy ne legyen csomós. Amikor félig megfőtt a búzadara öntsük hozzá a cukrot is. Addig főzzük a tejbegrízt, amíg közepes keménységű lesz, majd vegyük le a tűzről és hagyjuk kihűlni.
A vajat habosítsuk fel kézi robotgéppel, adjuk hozzá a kihűlt tejbegrízt és addig kavarjuk, amíg krémes lesz. Ha még citromosabb krémre vágyunk, akkor nem csak a citrom levét, de a héját is felhasználhatjuk. Keverjünk hozzá egy teáskanál reszelt citromhéjat.
Amikor ezzel elkészültünk tegyünk a krémbe két teáskanál citromlevet, kóstoljuk meg, ha savanykásabb ízre vágyunk, adjunk hozzá még egy kis citromlevet.
Tegyük a krémet hűtőbe.
Az egyszerű búzadarából különösen ízletes desszertkrémet készíthetünk.