Hozzávalók:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom. A sárgákhoz hozzáadom a porcukrot és robotgéppel habosra verem.
A lisztben elkeverem a sütőport. A tojások fehérjét kemény habbá verem. A kikevert tojássárgához adom apránként a sütőporos lisztet és a felvert habot.
A masszát egy 30*35 cm-es tepsibe öntöm és megsütöm a piskótát.
A tejben a pudingporokat keményre főzöm, majd adok hozzá cukrot és belekeverem a vaníliaaromát is. Amíg a puding hűl, addig a vajat és a porcukrot jól kikeverem, majd hozzáadom a kész pudinghoz. A jól lecsepegtetett, szeletelt őszibarackokat belekeverem a kihűlt vaníliás krémbe.
A már kihűlt piskótára rákenem az őszibarackos krémet. A jól lehűtött habtejszínt kemény habbá verem és rásimítom a barackos krém tetejére. Tetejére egy kis csokit olvasztottam.
Kaptam egy nagyon könnyű, finom sütit, amit bátran ajánlok bárkinek.
Jó étvágyat kívánok!