Hozzávalók:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A mogyorót száraz serpenyőben megpirítjuk pár perc alatt, majd késes aprítóban apóra őröljük.
A pudingport a tejjel és a cukrokkal csomómentesre keverjük, majd sűrűre főzzük. Amíg kihűl, addig a tetejét folpackkal letakarjuk, így nem bőröz be.
A kihűlt pudingot átkeverjük robotgéppel, majd hozzáadjuk a mascarponét, jól elkeverjük, belekeverjük a felvert tejszínhabot is. Végül a mogyorót beleforgatjuk.
A tejszínt és a csokit összeolvasztjuk (vagy gőz fölött vagy mikróban többször átkeverve).
20 db kekszet tejbe mártunk, majd egy tálcára tesszük (lehet tepsiben vagy bármilyen tálban készíteni, amiben elfér). A mogyorókrémet kissé megmelegítjük, majd egyenletesen elterítjük a kekszen. A maradék kekszet is tejbe márjuk, majd a mogyorókrémre tesszük.
A mogyorós tölteléket egyenletesen a kekszes rétegre kenjük.
A kihűlt, de még folyós csokimázat ráöntjük a sütire és elterítjük rajta. (Ha nagyon besűrűsödne, akkor melegítsünk rá kicsit.)
Pár órára tegyük hűtőbe a sütit, majd szeletelve tálaljuk.