Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom. A sárgákhoz adom a porcukrot és fehéredésig keverem.
A lisztben elkeverem a sütőport. A tojások fehérjét kemény habbá verem és fakanállal a sütőporos lisztet és a habot felváltva összekeverem a kikevert cukros tojássárgával.
Sütőpapírral bélelt 35*30 cm-es tepsibe öntöm a masszát és lassú lángon készre sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm, ha kész hagyom kihűlni. Amikor a piskóta kihűlt kettőbe vágom.
A krémhez a pudingporokat megfőzöm a tejben, cukrozom, beleteszem az aromát és hagyom hűlni:
Amíg a puding hűl, addig a vajat a porcukorral jól összekeverem, majd a kihűlt pudinghoz adom. A krémből teszek félre egy kicsit, hogy a kész süti tetejét is meg tudjam vele kenni.
Az alsó piskótalapra rákenem a krémet, befedem a másik piskótalappal, majd azt is megkenem a félretett krémmel. A tejszínt kemény habbá verem és rákenem a süti tetejére. A csokit az olajjal megolvasztom és meglocsolom vele a sütit.
Jó étvágyat kívánok!