Hozzávalók egy 20*25 cm-es tepsihez:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük az olajat és a tejet, majd a sütőporral elkevert lisztet is.
Két részre osztjuk: az egyikbe belekeverjük a 2 evőkanál kakaóport és az 1 evőkanál tejet. Vajjal kikent, lisztezett tepsibe öntjük a barna tésztát, majd előmelegített 180 fokos sütőben épp csak addig sütjük, amíg a teteje picit megszilárdul (nem kell megsütni teljesen).
A krémhez a tejben simára keverjük a lisztet és a cukrokat, majd felforraljuk és besűrítjük, közepesen sűrű legyen. Belekeverjük a kókuszreszeléket is.
Amikor picit sült a barna tészta, kivesszük a sütőből, rákenjük a főzött kókuszkrémet, erre rásimítjuk a világos tésztát, majd visszatesszük a sütőbe. Ha szép aranybarna a teteje, akkor megsült.
A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk és rásimítjuk a tésztára.
Forró késsel lehet szépen szeletelni kihűlés után.