Hozzávalók:
Elkészítése:
A tejszínt kemény habbá verem, hozzáadom a tejfölt, porcukrot, a citromokat és robotgéppel jól kikeverem.
Nálam több volt a piskóta 48 db fért a jénaiba két sorba.
A piskótát belemártom egy kicsit a langyos tejbe és szép sorban, szorosan lerakom a jénaiba. A krém felét rákenem, majd újra rétegezem.
Beteszem a hűtőbe és hagyom, hogy szépen összeálljon. Így tudom úgy szeletelni is, mint a tortát. Ez nagy adag és kiadós.
Jó étvágyat kívánok annak, aki elkészíti.
Ahol kisebb a család, ott felezni ajánlom az adagot mert ez egy nagy családra készült isteni finom nyári hűsítő sütemény. A babapiskótából kevés volt a 2 cs tennem kellett még hozzá, hogy kitöltse a 30*19 cm-es jénait.