Hozzávalók:
Tészta:
Mázhoz:
Elkészítése:
A sütőt melegítsük elő 180 fokra, alsó-felső sütéssel.
Egy edényben keverjük össze a lisztet, sütőport és kakaóport, majd adjuk hozzá a majonézt, vizet és a kivonatot, majd a masszát keverjük csomómentesre.
Egy kb 23*23 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a masszát, majd kb 30-40 percig sütjük, vagy addig, amíg egy fogpiszkálót beleszúrva, már nem ragad rá a massza.
A mázhoz a tejszínt felforrósítjuk, majd ráöntjük a csokira és addig keverjük, amíg egynemű lesz a massza.
A kihűlt tésztát felszeleteljük, alaposan meglocsoljuk a csokis mázzal, szórhatunk rá durvára vágott diót vagy mogyorót és adhatunk még mellé tejszínhabot is.