Hozzávalók:
A töltelékhez:
A sütéshez:
A panírozáshoz:
A körethez:
Elkészítése:
A húst kiklopfoltam és sóztam mindkét oldalát.
A töltelék hozzávalóit összekevertem, majd a húsra tettem belőle és feltekertem.
A roládot lisztbe, majd tejjel elkevert felvert tojásba, utoljára morzsába forgattam.
Felmelegített étolajban, lassú tűzön fedő alatt kisütöttem.
Papírtörlőre szedtem, hogy a zsiradék lecsepegjen. Amikor kissé hűlt, félbe vágtam.
A riszt az étolajon felforrósítottam, majd a forró húsleves lével felöntöttem. Fedő alatt hagytam duzzadni.
200 fokra előmelegített sütőbe tettem és elzártam alatta a lángot. Csak olyan edénybe tegyük be a sütőbe, amin nincs műanyag vagy másmilyen anyag, ami leolvadhat róla!
A zöldségeket enyhén sós vízben, roppanósra főztem, majd a rizzsel összekeverem.