Hozzávalók:
Elkészítése:
A háromféle hagymát vágjuk fel, majd az újhagymából rakjunk félre a tálaláshoz egy keveset.
Dinszteljük meg kevés olajon a hagymákat, majd adjuk hozzá a kockára vágott burgonyát.
Adjunk hozzá annyi folyadékot, amennyi pont ellepi a burgonyánkat és ízesítsük sóval, borssal.
Amíg a burgonyánk puhára fő, a bacon szeleteket süssük ropógosra.
A kisült bacon zsírjában pirítsuk le a burgonyás gnocchit.
A megfőtt burgonyához adjuk hozzá a tejszínt, majd turmixoljuk le.
Az elkészült leves alapunkba rakjuk bele a kukoricát, és a gnocchit.
Pár percig forraljuk össze a levesünket a hozzáadott alapanyagokkal, majd ízesítsük sóval, borssal, szerecsendióval.
Tálaláskor adjuk a csíkokra vágott bacont és az apróra vágott újhagymát a levesünkhöz.