Hozzávalók:
A páchoz:
A panírozáshoz:
A locsoláshoz:
Elkészítése:
A joghurttal elkeverjük a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát.
Egy nylon zacskóba tesszük a combokat és ráöntjük a joghurtos keveréket. A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk az öntettel. 1 órára hűtőbe tesszük.
Egy tepsit vékonyan étolajjal kikenjük.
A tojásokat a tejjel és a sóval felverjük.
A combokat először lisztbe, majd tojásba és a morzsába forgatjuk, majd a tepsibe sorakoztatjuk, majd étolajjal meglocsoljuk.
Ezután lazán befedjük a tepsit alufóliával és fél órára 200 fokos sütőbe toljuk. A fél óra leteltével a húsdarabokat megfordítjuk és még visszatesszük negyed órára. Ezután levesszük az alufóliát és tíz perc alatt megpirítjuk az ételt.