Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, a gombát szeleteljük és kb 1 evőkanál zsiradékon megdinszteljük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Mikor zsírjára sült, 2 kikevert tojásból 1 evőkanálnyi kivételével, a többit hozzákeverjük és összesütjük, majd félretesszük.
A húst enyhén sózzuk, olívaolajjal kikent jénaiba tesszük, teszünk rá egy-egy szelet sonkát és a tetejére halmozzuk a tojásos gombát.
A főzőtejszínbe tesszük a kanálnyi tojást és a tetejére öntjük (le fog folyni, de így kell).
Lefedjük és sütőben 200 fokon kb 25 percig sütjük.
Levesszük a tetőt vagy fóliát, rátesszünk 1-1 lapkasajtot és visszatesszük a sütőbe, mig a sajt szép szint nem kap.