Hozzávalók:
A tésztához:
A kenéshez:
A töltelékhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit némi langyos vízzel összegyúrtam úgy, hogy egy nyújtható, közepesen kemény tésztát kaptam, majd egy órát pihentettem.
Ezalatt megtisztítottam és apróra vágtam a vöröshagymát, majd kis olajon lassan párolni kezdtem. Közben apróra vágtam a sonkát is, és a fűszerekkel együtt hozzáadtam.
Kicsit vízzel felöntöttem, és körülbelül negyedórát pároltam, amíg az összes víz elpárolgott, és a hagyma megpuhult.
A gázt lezárva felvertem a tojásokat sóval, borssal, kevés őrölt köménnyel, bele reszeltem bőven szerecsendiót, majd 15 dkg sajtot is belekevertem.
Visszatértem a tésztához. Egy jól lisztezett deszkán egészen vékonyra, téglalap alakúra nyújtottam, és ráhelyeztem a bécsi szeleteket úgy, hogy a széleken körülbelül 3 centimétert üresen hagytam.
A sonkaszeletekre elosztottam a tölteléket, erre pedig rákentem a sajtos tojásokat. Feltekertem, paprikás tejföllel megkentem, és előmelegített, 180 fokos sütőben 35 perc alatt megsütöttem.
Körülbelül tíz perc pihentetés után szeleteltem.