Hozzávalók egy 20*36 cm-es tepsihez:
Tésztához:
Krémhez:
Szóráshoz:
Elkészítése:
A tojások fehérjét és sárgáját szétválasztjuk. A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá felverjük, majd belekeverjük az átszitált lisztet és a kókuszreszeléket.
A kókuszos masszát egy sütőpapírral bélelt tepsibe egyenletesen belesimítjuk, majd előmelegített sütőben 170 fokon kb 20 percig sütjük.
Közben elkészítjük a krémet: a tojássárgáját a pudingporral, a porcukor felével, a tejjel először jól összekeverjük, majd sűrű pudingkrémmé főzzük. Félre tesszük hűlni.
A margarint a maradék porcukorral habosra kikeverjük, majd a KIHŰLT pudinghoz keverjük, és kézi mixerrel alaposan összedolgozzuk.
A kisült és a kihűlt tésztáról óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt, majd vissza tesszük a tepsibe és egyenletesen rákenjük a krémet.
Hűtőbe betesszük pár órára pihenni /dermedni/, majd tálalás előtt a tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel és szép egyforma szeletekre felvágjuk.