Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy tepsi vagy hosszúkás forma aljára terítünk pár szelet bacont.
Elkészítjük a tojásból, lisztből, tejből, sóból a sűrű palacsintatésztát. Három jól szétterített combot belemártunk a masszába, majd rápakoljuk a szalonnára.
A megfőzött karfiolt apró darabokra szedjük és a hús tetejére teszünk belőle, megszórjuk reszelt sajttal. Most ismét bacon jön, majd három masszába mártott hús, karfiol, sajt, amíg el nem fogy minden. Végül, ha marad a palacsintatésztából, nyakon öntjük az egészet vele. A tetejére sajt kerül.
180 fokos sütőbe toljuk és kb 60 perc alatt készre sütjük.
Ha kihűlt, lehet szeleteket is vágni belőle. Rizibizivel, kukoricás rizzsel vagy burgonya pürével tálaljuk.
Jó étvágyat!
Nagyon finom ízvilág így egyben, mikor készre sül!!!